Novice

205-7-m.jpg

7. marca, 2023

V času med 7. in 15.marcem 2023 bo potekalo čiščenje vrtin in zamenjava črpalk na dveh vrtinah v črpališču Hrastje.
V ta namen je potrebno izvleči črpalke in izvršiti etažni postopek aktivacije filtrnih odsekov.
Čiščenje vrtin je potrebno zaradi zmanjšanja hidrodinamičnih lastnosti.

shutterstock_198730091.jpg

19. avgusta, 2022

JKP Šentjur obvešča  šole in vrtci, kateri v času šolskih počitnic niso obratovali, da je nujno potrebno izvajati preventivno izpiranje internih inštalacij vodovoda in pri tem smiselno uporabiti navodila na naslednji povezavi: https://www.nijz.si/sl/priporocila-lastnikom-objektov-za-hisno-vodovodno-omrezje-hvo-po-daljsi-prekinitvi-uporabe-pitne

Priporočilo velja tudi za gospodinjstva, ki so dalj časa odsotna od doma.

Hvala za razumevanje

20211114_150650-1200x900.jpg

18. julija, 2022

Z upadanjem količine padavin se znižujejo tudi gladine podzemnih voda, ki so vir pitne vode. Tako UPADANJE gladin podzemne vode beležimo tudi v »najizdatnejših virih pitne vode«, ki jih upravlja JKP Šentjur.

Vse uporabnike javnega vodovodnega sistema v občini Šentjur pozivamo k racionalnemu in odgovornemu ravnanju z vodo . Za zalivanje uporabimo prestreženo deževnico, ne umivamo avtomobilov, ne polnimo bazenov,…… Le tako nam bo uspelo premagati visoke temperature in sušno obdobje brez NADALJNJIH OMEJITEV rabe vode.

pexels-仕旻-康-5531123-1200x800.jpg

1. julija, 2022

Polnjenje bazenov lahko povzroči motnje preskrbe gospodinjstev s pitno vodo zlasti v popoldanskem času, ko je poraba že na splošno največja.

Zato je potrebno za vsako polnjenje bazenov pridobiti od upravljalca (JKP Šentjur d.o.o.) soglasje. To velja tudi za prostovoljna gasilska društva, ki so bila v teh dneh obveščena o prepovedi dostave vode za bazene (zalivanje, pranje, ipd.) brez soglasja JKP Šentjur d.o.o.

Odobritev odvzema vode izda dežurna služba za prijavo okvar in napak na javno vodovdnem omrežju, ki je dosegljiva na mobilni telefonski številki:  041 631 570.

Hvala, da nas upoštevate!

 

sozalnica.png

27. maja, 2022

Ali veste kaj je sožalnica?

Skrinjica, ki je v primeru pogreba namenjena zbiranju  sožalnih vizitk, v katero lahko zapišete besedo slovesa in podarite svojcem finančni prispevek, namesto prinašanja sveč in drugih žalnih aranžmajev.

Vizitka se diskretno odda v skrinjico, katere ključ imajo svojci pokojnega.

Prižgimo svečko manj, štejejo misli. Predniki ne bodo zamerili, potomci nam bodo hvaležni!

Zajeta-slika.png

17. maja, 2022

Javno komunalno podjetje Šentjur d.o.o. obvešča, da bo v četrtek, 19.5.2022, zaradi rednih vzdrževalnih del na podvozu (kontrola delovanja črpalk in kompletne signalizacije, odvoz peska in mulja, …) zaprta lokalna cesta Leona Dobrotinška na odseku podvoz Šentjur, in sicer od 16. do 20. ure.

Prosimo za razumevanje.


© Javno komunalno podjetje Šentjur | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: