DA ŽIVLJENJE TEČE NEMOTENO


Nibh molestie cum viverra rhoncus sagittis diam donec tristique. Et turpis erat vitae.Nibh molestie cum viverra rhoncus sagittis diam donec tristique.

O podjetjuJKP Šentjur d.o.o. je javno podjetje, ustanovljeno za izvajanje javnih gospodarskih služb. Delovanje podjetja je prvenstveno usmerjeno v redno in kakovostno zagotavljanje javnih dobrin, ki morajo biti pod enakimi pogoji dostopne vsem uporabnikom

S poslovnimi načrti podjetja so določene naloge in cilji, ki bi jih naj podjetje doseglo in z njimi zadovoljilo pričakovanja ustanovitelja podjetja in potrebe porabnikov storitev.

Med temi nalogami in cilji je bila tudi izdelava spletne strani našega podjetja. Z njo želimo naše dejavnosti uporabnikom storitev še približati. Na naši spletni strani vam predstavljamo naše dejavnosti in sporočamo informacije o storitvah našega podjetja. Našo spletno stran bomo še nadgrajevali in vam s tem poskušali še bolj približati naše storitve.
POMOČ UPORABNIKOM


Pošljite nam sporočilo preko obrazca.

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja


JKP Šentjur d.o.o. bo kot upravljavec posredovane podatke obdelovala za namen obravnave vašega zahtevka z upoštevanjem napotkov v skladu z ZVOP-1..
Podatki se obdelujejo na podlagi vašega soglasja, ki ga podate s klikom na gumb Pošlji.
Podatki se bodo hranili do izteka namena obdelave


POŠLJI
    © Javno komunalno podjetje Šentjur | Pravno obvestilo | Piškotki | Produkcija: